چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا

فروماژ پرتقال


فروماژ پرتقال
● مواد لازم (برای ۶-۵ نفر) :
▪ زرده ی تخم مرغ ۴ عدد
▪ شکر ۱ و یک چهارم پیمانه (۲۰۰ گرم)
▪ وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
▪ آب پرتقال ۵/۲ پیمانه (۳۸۰ گرم)
▪خامه ی پاستوریزه ۱ پیمانه (۲۰۰ گرم)
▪ ورق ژلاتین ضخیم ۴ ورق
▪ رنده ی پوست پرتقال نصف قاشق چای خوری
● روش تهیه :
ـ زرده ی تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن بزنید تا کرم رنگ و غلیظ شود.
ـ ورق ژلاتین را در آب سرد نرم کرده و در یک دوم پیمانه آب جوش حل کنید.
ـ زرده ی مخلوط شده با وانیل و شکر را با آب پرتقال مخلوط کنید.
ـ سپس ژلاتین حل شده را اضافه کرده و مجددا مخلوط کنید و هم بزنید.
ـ در این مرحله رنده ی پوست پرتقال و خامه را اضافه کنید.
ـ مایه ی کاملاً صاف و یکدست (اگر ناصاف بود از صافی رد کنید) را در ظرف مخصوص دسر بریزید و در یخچال قرار دهید.
پس از ۴-۳ ساعت که کرم بسته شد، قالب دسر را در آب ولرم قرار دهید و بلافاصله در ظرف مخصوص سرو برگردانید.
● نکته :
به جای ورق ژلاتین می توانید از چهار قاشق مرباخوری پودر ژلاتین استفاده کنید.
منبع : ترانه ها


همچنین مشاهده کنید