چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا
فروماژ پرتقال
● مواد لازم (برای ۶-۵ نفر) :
▪ زرده ی تخم مرغ ۴ عدد
▪ شکر ۱ و یک چهارم پیمانه (۲۰۰ گرم)
▪ وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
▪ آب پرتقال ۵/۲ پیمانه (۳۸۰ گرم)
▪خامه ی پاستوریزه ۱ پیمانه (۲۰۰ گرم)
▪ ورق ژلاتین ضخیم ۴ ورق
▪ رنده ی پوست پرتقال نصف قاشق چای خوری
● روش تهیه :
ـ زرده ی تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن بزنید تا کرم رنگ و غلیظ شود.
ـ ورق ژلاتین را در آب سرد نرم کرده و در یک دوم پیمانه آب جوش حل کنید.
ـ زرده ی مخلوط شده با وانیل و شکر را با آب پرتقال مخلوط کنید.
ـ سپس ژلاتین حل شده را اضافه کرده و مجددا مخلوط کنید و هم بزنید.
ـ در این مرحله رنده ی پوست پرتقال و خامه را اضافه کنید.
ـ مایه ی کاملاً صاف و یکدست (اگر ناصاف بود از صافی رد کنید) را در ظرف مخصوص دسر بریزید و در یخچال قرار دهید.
پس از ۴-۳ ساعت که کرم بسته شد، قالب دسر را در آب ولرم قرار دهید و بلافاصله در ظرف مخصوص سرو برگردانید.
● نکته :
به جای ورق ژلاتین می توانید از چهار قاشق مرباخوری پودر ژلاتین استفاده کنید.
منبع : ترانه ها
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران رهبر انقلاب کارگران پاکستان حجاب دولت مجلس شورای اسلامی رئیسی سید ابراهیم رئیسی دولت سیزدهم ایران و پاکستان رئیس جمهور
شهرداری تهران سیل هواشناسی تهران کنکور پلیس فراجا فضای مجازی سلامت وزارت بهداشت سازمان هواشناسی قوه قضاییه
قیمت خودرو قیمت دلار قیمت طلا خودرو دلار بازار خودرو بانک مرکزی ایران خودرو سایپا بورس تورم ارز
ترانه علیدوستی تلویزیون کتاب سریال سینمای ایران تئاتر رادیو شعر سینما فیلم سینمایی انقلاب اسلامی دفاع مقدس
کنکور ۱۴۰۳ دانشگاه آزاد
رژیم صهیونیستی اسرائیل آمریکا غزه فلسطین جنگ غزه روسیه اتحادیه اروپا عملیات وعده صادق ترکیه اوکراین حماس
پرسپولیس استقلال فوتبال باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس تراکتور فوتسال بازی تیم ملی فوتسال ایران رئال مادرید بارسلونا سپاهان
هوش مصنوعی فیلترینگ عیسی زارع پور موبایل وزیر ارتباطات ایلان ماسک تبلیغات اپل همراه اول فناوری نخبگان ناسا
سازمان غذا و دارو سلامت روان داروخانه پیری کاهش وزن یبوست دوش گرفتن