پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه کباب شیر ماهی در فر


طرز تهیه کباب شیر ماهی در فر
غذای امروز یک غذای دریایی است . از فوائد ماهی ها و محصولات دریایی هر چه بگوئیم کم است. ما ایرانی ها ازروش پخت ماهی ها اطلاع زیادی نداریم فقط آنها در روغن سرخ می کنیم ، در صورتی که هر نوع ماهی را با روشها متعددی می توان طبخ کرد. دانستن این مسئله شاید باعث افزایش رغبت ما به خوردن غذاهای دریایی شود.
بهتر است بدانید که مصرف گوشت سفید ماهی از ابتلا به بسیاری از امراض دوران پیری جلوگیری می کند پس بهتر است این غذا را به خاطرمسن ترهای خانواده حتما تهیه کنیم.
● مواد لازم:
▪ ۸۰۰ گرم ماهی شیر
▪ ۳قاشق سوپخوری خامه
▪ یک و نیم قاش سوپخوری کره ذوب شده
▪ ۱قاشق سوپخوری زعفران آب کرده
▪ ۲قاشق سوپخوری روغن مایع
▪ به مقدار کافی نمک و فلفل و آبلیمو
● طرز تهیه:
گوشت ماهی را پس از شستشو نمک زده و حدودا ً ۱۲ ساعت در مخلوط پیاز رنده شده ، آبلیمو و زعفران خوابانده و در یخچال بگذارید . بعد از ۱۲ ساعت کره ذوب شده ، خامه و فلفل را با هم مخلوط کنید . ماهی را با این مخلوط آغشته کرده و در دیس فر که قبلاً چرب شده است بگذارید تا حدود ۴۰ دقیقه در حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد ( فر از قبل گرم شده) بماند و کاملاً طلایی شود ( زمانی که ماهی لازم دارد تا به این مرحله برسد بستگی به نوع فردارد). در این مدت گاهی از مخلوط آبلیمو ، زعفران و روغن روی گوشت ماهی بریزید تا از سوختن آن جلوگیری شود ، سینی را روی پنجره وسط فرب گذاریم و توجه داشته باشید که در طول مدت پخت ، ماهی را یکبار پشت و رو کنید.
● نکات تغذیه ای :
کل غذا دارای ۲۰۲۰ کالری است.
اگر توسط ۵ نفر به طور مساوی خورده شود ، سهم هر نفر ۴۴۰ کالری است .
این غذا برای ناهار یک فرد رژیمی با ۱۰ قاشق برنج بدون روغن ، یک ظرف سالاد و ۱ کاسه ماست ، وعده بسیار مناسبی خواهد بود.
منبع : ایرانیان انگلستان


همچنین مشاهده کنید