پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

ماهی ادویه زده


ماهی ادویه زده
● مواد لازم
▪ ۳۰۰ گرم فیله ماهی
▪ ۵۰ گرم پیاز
▪ ۵۰ گرم فلفل دلمه ای
▪ ۵۰ گرم کرفس
▪ ۵۰ گرم هویج
▪ ۱۰۰ گرم سس گوجه فرنگی
▪ نمک و فلفل
▪ ۶۰ گرم روغن زیتون
▪ ۲۰ گرم کره
● طرز تهیه
ابتدا سبزیجات را به مدت پنج دقیقه در روغن زیتون سرخ کنید سپس سس گوجه فرنگی و نمک و فلفل را به آن افزوده و به مدت ۱۰ دقیقه بپزید.
فیله ماهی را از هر دو طرف به مدت سه دقیقه در کره سرخ کنید و آن را همراه سبزیجات و برنج میل کنید.

[زینب سادات محسنی]
منبع : روزنامه ایران


همچنین مشاهده کنید