پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

خواص کاکائوی گرم


خواص کاکائوی گرم
بررسیها نشان داده که که چای سیاه، چای سبز و کاکائو از جمله منابع اصلی حاوی آنتی اکسیدان بنامهای فنئول و فلانوئید هستند. به نوشته دکتر کی ون لی مواد شیمیایی آنتی اکسیدانی که بطور طبیعی در غذاها یافت می شوند می توانند عاملی مؤثر در جهت جلوگیری از ابتلا به بیماری های مزمن مانند بیماری های قلبی و سرطان باشند.
دکتر لی و همکارانش یک سری آزمایشات شیمیایی پیچیده روی چای سبز و کاکائو انجام دادند و دریافتند کاکائو بیشترین مقدار آنتی اکسیدان را داراست و آنتی اکسیدان موجود در کاکائو به میزان سه برابر قویتر از آنتی اکسیدان موجود در چای است.
کاکائو حاوی ۶۱۱ میلیگرم فنئول و ۵۶۴ میلیگرم فلانوئید است.
چای سبز حاوی ۱۶۵ میلیگرم فنئول و ۴۷ میلیگرم فلانوئید است.
چای سیاه حاوی ۱۲۴ میلیگرم فنئول و ۳۴ میلیگرم فلانوئید است.
نتایج بدست آمده حاکی از این است که کاکائو به علت دارا بودن میزان بالای آنتی اکسیدان و نیز توانایی مقابله با آسیب هایی که منجر به بیماریهای قلبی می شود در مقایسه با چای سبز و چای سیاه برای سلامتی مفیدتر می باشد.
نکته: هر چند یک تکه شکلات کاکائویی دارای بیشترین مقدار آنتی اکسیدان است اما به دلیل داشتن مقادیر بالای چربیهای اشباع شده، مصرف آن هنوز جای بحث دارد به همین دلیل مصرف یک فنجان کاکائوی گرم که مقدار چربی های اشباع شده کمتری دارد بهتر از مصرف یک تکه شکلات است. بررسیهای انجام شده حاکی از آن است که گرما می تواند سریعتر آنتی اکسیدان را آزاد کند بنابراین از کاکائوی گرم بیشتر استفاده کنید.


همچنین مشاهده کنید