چهارشنبه, ۲۱ شهریور, ۱۴۰۳ / 11 September, 2024
مجله ویستا
املت با طعم ماهی
اگر دیر به خانه رسیدهاید و تنها موجودی یخچالتان برای خوردن، تخم مرغ است و نگران تکراریبودن طعم آن هستید، ستون امروز آشپز بانو را بخوانید تا بتوانید با همان تخممرغهای موجود، املت با طعم دیگری تحویل خانواده بدهید.
● مواد لازم:
▪ پیاز رنده شده نرم: یک عدد بزرگ
▪ تخممرغ زدهشده: ۵ عدد
▪ روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری
▪ گوجهفرنگی رندهشده نرم :۲ عدد
▪ جعفری ریزشده: یک چهارم لیوان
▪ تنماهی بدونروغن: یک قوطی ریزشده
▪ نمک: یک قاشق چایخوری
▪ ادویه مخلوط: کمی فلفل قرمز: کمی
▪ آرد: ۲ قاشق غذاخوری
▪ بیکینگپودر: یک قاشق مرباخوری
▪ سیر کوبیدهشده: یک عدد
● طرز تهیه:
۱) گوجهفرنگی و پیاز وجعفری را با هم مخلوط کرده، نمک و ادویه و سیر را به آن اضافه کرده با دست هم میزنیم.
۲) تخممرغ زدهشده و روغن نباتی را به مواد اضافه کرده و با همزن دستی هم میزنیم.
۳) تنماهی را به مواد اضافه کرده،خوب هم میزنیم.
۴) در آخر آرد و بیکینگ پودر را اضافه کرده و مواد را هم میزنیم.
۵) سینی مخصوص فر را با یک قاشق غذاخوری کره چرب کرده و مواد را داخل سینی ریخته و به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد در فر میگذاریم تا زمانی که سطح املت طلایی رنگ شود.
منبع : روزنامه تهران امروز
وایرال شده در شبکههای اجتماعی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست