چهارشنبه, ۶ مهر, ۱۴۰۱ / 28 September, 2022
مجله ویستا

قزل آلای سرخ شده با انواع قارچ (ماهی شکم پر)


قزل آلای سرخ شده با انواع قارچ (ماهی شکم پر)
▪ مواد لازم:
ماهی قزل آلای تازه ۴ عدد، گوشت گوسفند چرخ شده و سرخ شده: ۱۲۰ گرم، قارچ تازه و ریز شده: ۳ فنجان، پیاز خرد شده: یك فنجان، كره: سه قاشق غذاخوری، روغن مایع: سه قاشق غذاخوری، جعفری تازه خرد شده: سه قاشق غذاخوری، آویشن خشك: یك قاشق چایخوری، كرفس خرد شده: یك فنجان، آبلیموی تازه: دو قاشق غذاخوری.
▪ شیوه پخت:
كره و روغن را در یك قابلمه بریزید و پس از ذوب كردن قارچ ها، پیاز، كرفس، جعفری و آویشن را به آن بیفزایید و تا زمانی كه قارچ ها قهوه ای شده و تمام آبشان تبخیر شود به پختن ادامه دهید و مرتباً هم بزنید. مخلوط را از روی آتش بردارید و آن را با گوشت سرخ شده و چاشنی هایی كه خودتان دوست دارید، مخلوط كنید و بگذارید خنك شود. قبلاً فر را تا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم كنید. حال شكم ماهی را باز كرده، روی آن قطره قطره آبلیمو بریزید و نمك و فلفل بپاشید و شكم ماهی ها را از مخلوط آماده شده پركنید و سپس آن را ببندید.
اكنون سطح بیرونی ماهی را به كره آغشته كنید و تا زمان پخت كامل (تقریباً نیم ساعت)، ماهی ها را در فر نگه دارید. غذای مفید و پر پروتیین و ویتامین شما آماده است. اطراف ماهی ها را با حلقه های گوجه فرنگی و پیاز و دانه های سبز زیتون تزیین كنید. در این میان چنانچه میهمان عزیزی از در درآمد، با چند پیمانه برنج كه در نهایت به دستان با كفایت شما به كته ای خوشمزه بدل می شود، دیگر نگران كم آمدن غذا و گرسنه ماندن خود و دیگران نخواهید شد.
منبع : روزنامه جوان


همچنین مشاهده کنید





سایت انتخابسایت رویداد 24سایت ورزش سهسایت خبرآنلاینسایت رکناسایت همشهری‌آنلاینسایت دیدبان ایرانسایت دیدارنیوزخبرگزاری تحلیل بازارسایت دیپلماسی ایرانی