یکشنبه, ۳۰ دی, ۱۴۰۳ / 19 January, 2025
مجله ویستا
ایجاد و اجرای حصپ در صنایع غذایی ()HACCP
نویسنده : شویکلو - غلامرضا
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۷۸/۱۱/۰۴
رده دیویی : ۳۶۳.۱۹۲۵
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۰۷
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۳۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۱۴۵-۱۱-۶
در این کتاب, اصول و مفاهیم((حصپ)) (نظام تحلیل مخاطره و نقطه کنترل بحرانی)) و نحوه اجرای آن طی چهارده فصل بیان شده است .مولف ذیل فصول کتاب, پیش نیاز اجرا و ایجاد حصپ در صنایع غذایی و روش تهیه نظامنامه در واحدهای فرآوری مواد غذایی را تشریح کرده است .برخی عناوین فصلها عبارتاند از :حصپ و نظامهای مدیریت کیفیت, ایجاد نظام حصپ, رسم نمودار جریان تولید, تایید نمودار جریان تولید, شناسایی نقطه کنترل بحرانی و مراقبت از هر نقطه کنترل بحرانی .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست