شنبه, ۱۷ آذر, ۱۴۰۳ / 7 December, 2024
مجله ویستا


گل‌چین ـ سال بیست و سوم، شماره ۲۵۱، خرداد و تیر ۱۳۸۷


▪ همایش تولید مواد خام برای صنایع تبدیلی و غذایی، حرکتی بنیادی برای افزایش بهره‌وری است: ص ۳
▪ آیا دولت می‌داند چه سرنوشتی در انتظار تولیدکنندگان شیر و لبنیات است؟: ص ۴
▪ تنوع نمایش بخش کشاورزی و صنعت غذا در نمایشگاه ایران آگروفود: ص ۵
▪ صنایع غذایی کشورمان توان بالایی برای صادرات دارد: ص ۶
▪ نمایشگاه بین‌المللی اگروفود برای صنعت غذا سازنده است: ص ۱۰
▪ حجم صادرات به نسبت تولیدات داخل رضایتبخش نیست: ص ۱۲
▪ غذاهای شما، داروهای شماست: ص ۱۴
▪ چگونه می‌توان از غذاهای ناسالم فاصله داشت: ص ۱۸
▪ جهانی‌سازی فرآوری مواد غذائی: ص ۲۰
▪ نقش روابط عمومی در صنعت غذا: ص ۲۲
▪ میوه بهاری گوجه سبز، با خواص خوب و بد: ص ۲۳
▪ sensient، طیف وسیعی از رنگ‌های طبیعی و سنتزی را ارائه می‌دهد: ص ۲۴
▪ تغذیه سالم، عامل پیشگیری از بیماری‌های قلبی و عروقی: ص ۲۵
▪ آشنایی با ماشین‌آلات، فناوری و فرآوری موادغذایی ایتالیا: ص ۲۶
▪ معرفی صنایع غذایی گرجستان: ص ۳۰
▪ نمونه‌هایی از غذاهای کشور آذربایجان/از آشپزخانه روسی چه خبر: ص ۳۱
▪ شرکت stork pmt انواع ماشین‌آلات صنایع غذایی را مطابق با تقاضای بازار جهانی عرضه می‌کند: ص ۳۲▪ نمایشگاه یوروتیر ۲۰۰۸ در هانوور آلمان: ص ۳۶
▪ مزایای تخم مرغ‌های پاستوریزه: ص ۳۹
▪ نقش شیر و فرآورده‌های آن در سلامت استخوان: ص ۴۰
ماهنامه گل چین
اجتماعی، اقتصادی و معلومات عمومی
صاحب امتیاز و سردبیر: دکتر مهندس فریدون گل‌افرا
مدیر مسئول: دکتر افسانه مظفری
تلفکس: ۵-۲۲۶۶۵۰۵۲ (۰۲۱)
نشانی: خیابان ولیعصر شمالی، ‌تقاطع بزرگراه شهید دکتر چمران، ‌کوچه زهره، ‌پلاک ۳۵،‌ کدپستی ۱۹۸۶۶
صندوق پستی: ۱۷۳۱-۱۵۸۱۵
وب سایت: www.goalchin.com
نشانی الکترونیک: info@golchin.com
منبع : مرکز تحقیقات و فناوری اطلاعات ویستا (پایگاه اطلاع‌رسانی آفتاب)