جمعه, ۱۲ خرداد, ۱۴۰۲ / 2 June, 2023
مجله ویستا
سالاد میوه
گلابی : ۰.۵ کیلو
سیب : ۰.۵ کیلو
هلو : ۰.۵ کیلو
انگور : ۰.۵ کیلو
خربزه : ۰.۵ کیلو
هندوانه : ۰.۵ کیلو
شکر : ۴ قاشق سوپخوری
آب لیموترش : ۴ قاشق سوپخوری
خامه : ۲ فنجان
تخم مرغ : ۲ عدد
قند : ۲ قاشق سوپخوری
سیب را در آبلیمو خرد میکنیم که سیاه نشود.
گلابی را هم مثل سیب در آبلیمو خرد میکنیم.
اگر دانهای در انگور است خارج میکنیم.
هلو را هم به همان طریق خرد میکنیم و در آبلیمو میریزیم.
شکر را روی آن میپاشیم و مخلوط میکنیم.
خامه و سفیده تخم مرغ را زده کمی که گرفت قند سائیده را اضافه میکنیم.
قبل از سرو کردن هندوانه و خربزه را مخلوط کرده فوری سر میز میبریم.
میتوانیم نصف خامه را مخلوط نمائیم و با بقیه خامه روی آن را تزئین کنیم و یا سس مخصوص سالاد میوه را درست کرده سس را مخلوط سالاد بنمائیم و با خامه روی آن را تزئین نمائیم.
سیب : ۰.۵ کیلو
هلو : ۰.۵ کیلو
انگور : ۰.۵ کیلو
خربزه : ۰.۵ کیلو
هندوانه : ۰.۵ کیلو
شکر : ۴ قاشق سوپخوری
آب لیموترش : ۴ قاشق سوپخوری
خامه : ۲ فنجان
تخم مرغ : ۲ عدد
قند : ۲ قاشق سوپخوری
سیب را در آبلیمو خرد میکنیم که سیاه نشود.
گلابی را هم مثل سیب در آبلیمو خرد میکنیم.
اگر دانهای در انگور است خارج میکنیم.
هلو را هم به همان طریق خرد میکنیم و در آبلیمو میریزیم.
شکر را روی آن میپاشیم و مخلوط میکنیم.
خامه و سفیده تخم مرغ را زده کمی که گرفت قند سائیده را اضافه میکنیم.
قبل از سرو کردن هندوانه و خربزه را مخلوط کرده فوری سر میز میبریم.
میتوانیم نصف خامه را مخلوط نمائیم و با بقیه خامه روی آن را تزئین کنیم و یا سس مخصوص سالاد میوه را درست کرده سس را مخلوط سالاد بنمائیم و با خامه روی آن را تزئین نمائیم.
همچنین مشاهده کنید