چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا

سالاد گوشت و جگر مرغ


سالاد گوشت و جگر مرغ
● مواد لازم برای شش نفر
▪ ۲۵۰ گرم اسفناج
▪ یک عدد کاهو بزرگ
▪ هفت قاشق مرباخوری روغن
▪ ۱۷۵ گرم گوشت ریز شده
▪ ۷۵ گرم نان تست که به اندازه انگشت برش داده شده
▪ ۴۰۰ گرم جگر مرغ
▪ ۱۰۰ گرم گوجه فرنگی
▪ نمک و فلفل به میزان دلخواه
● طرز تهیه
برگ های اسفناج و کاهو را بخوبی شسته و در ظرف مناسبی قرار دهید. چهار قاشق از روغن را در تابه ای ریخته و سپس گوشت خرد شده را به آن اضافه کرده و برای پنج دقیقه حرارت دهید تا سرخ شود.
نان ها را با دو قاشق از روغن در تابه ای دیگر تفت دهید. بقیه روغن را در تابه ای تمیز بریزید و جگر مرغ را برای سه دقیقه سرخ کنید. روغن نان ها و گوشت را گرفته و همراه با جگر مرغ روی سبزیجات درون کاسه بریزید و گوجه فرنگی خرد شده را به آنها اضافه کنید.

ماهرخ جواهری
منبع : روزنامه ایران


همچنین مشاهده کنید