پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

پیراشکی گوشت


پیراشکی گوشت
● مواد لازم:
▪ گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
▪ تخم مرغ پخته ۲ عدد
▪ پیاز داغ عسلی ۰/۵ فنجان
▪ جعفری ساطوری شده ۰/۵ فنجان
▪ پاپریکا ۰/۲۵ قاشق مربا خوری
▪ فلفل ۰/۲۵ قاشق مربا خوری
▪ دارچین ۰/۲۵ قاشق مربا خوری
▪ آب لیموترش ۱ قاشق سوپخوری
▪ سس گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری
● طرز تهیه "
گوشت را تفت میدهیم پیاز داغ عسلی را اضافه میکنیم کمی آب ریخته میگذاریم بپزد ، پاپریکا ، فلفل ، نمک ، دارچین ، آبلیمو و سس گوجه فرنگی را اضافه میکنیم ، پس از پخته شدن بطوریکه آب گوشت کاملا بر چیده و تمام شد تخم مرغهای پخته را روی گوشت رنده میکنیم ، از روی آتش برمیداریم و جعفری ساطوری را مخلوط نموده هم میزنیم مایه برای پیراشکی حاضر خواهد بود ، خمیر پراشکی را آماده میکنیم ،خمیر را به چانه های خیلی کوچک در میا وریم و آنرا با دست باز میکنیم ،مایه گوشت را وسط آن گذارده میپیچیم در قابلمه گودی که عمیق باشد، مقدار زیادی روغن میریزیم و آنها را در روغن سرخ میکنیم ،حرارت چراغ را کم میکنیم تا پیراشکی کاملا مغز پخت شود ، از روغن بیرون آورده و سر میز میبریم.

http://gourmand.blogfa.com/cat-۳۰.aspx


همچنین مشاهده کنید