یکشنبه, ۱۹ آذر, ۱۴۰۲ / 10 December, 2023
مجله ویستا
ترافل شکلات

شكلات تلخ را در ظرف مناسب و گودی بریزید و به مدت دو دقیقه در مایكروفر حرارت دهید تا ذوب شود و یا ظرف را در ظرف بزرگتری محتوی آب داغ بر روی حرارت ملایم اجاق گاز بگذارید تا به تدریج ذوب شود. خامه را در ظرفی جداگانه روی حرارت متوسط اجاق گاز قرار دهید تا به جوش آید. آن را حدود ۲۰ ثانیه بجوشانید و سپس شكلات و زرده تخم مرغ را در آن بریزید و به سرعت هم بزنید. بهتر است از همزن برقی برای این منظور استفاده كنید. این مخلوط را به مدت سه ساعت در یخچال قرار دهید تا خود را گرفته و سفت شود. آن را از یخچال خارج كنید و با دست به صورت گلوله های كوچك درآورده در پودر كاكائو بغلتانید و در ظرف چیده سرو نمایید. می توانید به جای پودر كاكائو از پودر نارگیل یا پودرقند نیز استفاده كنید.
منبع : روزنامه شرق
همچنین مشاهده کنید
سایت انتخابسایت آفتاب نیوزسایت سلام نوسایت رکناسایت جهان صنعت نیوزروزنامه توسعه ایرانیسایت اعتماد آنلاینسایت فرازدیلیسایت پارسینه پلاسسایت بیتوته