چهارشنبه, ۲۹ فروردین, ۱۴۰۳ / 17 April, 2024
مجله ویستا

سوپ نخودفرنگی، سوپ فصل


سوپ نخودفرنگی، سوپ فصل
● مواد لازم برای ۴ نفر:
▪ ۷۵ میلی لیتر یا ۵ قاشق سوپ خوری روغن زیتون
▪ ۲ عدد پیاز بزرگ (ریز خرد شود)
▪ یک عدد ساقه کرفس (نگینی خرد شود)
▪ یک عدد هویج (نگینی خرد شود)
▪ یک حبه سیر (ریز خرد شود)
▪ ۴۰۰ گرم یا سه و یک دوم فنجان نخودفرنگی
▪ ۹۰۰ میلی لیتر یا سه و سه چهارم فنجان آب مرغ
▪ ۲۵ گرم برگ ریحان تازه (خرد شود)
▪ نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
▪ تعدادی برگ ریحان تازه و کمی پنیر پارمیسان برای تزیین
● طرز تهیه
۱) روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ داغ کنید. سپس پیاز، کرفس، هویج و سیر خرد شده را به آن اضافه کنید و در ظرف را بگذارید. شعله اجاق گاز را کم کنید و مدت ۴۵ دقیقه صبر کنید تا سبزیجات به آرامی همزمان با سرخ شدن پخته شوند. در طول این مدت چند بار در ظرف را برداشته و مواد را هم بزنید تا ته نگیرند.
۲) نخودفرنگی و آب مرغ را به مواد فوق اضافه کنید و بگذارید تا مایع به جوش آید. برای به جوش آمدن آن لازم است شعله اجاق گاز را زیاد کنید ولی پس از آن شعله را کم کرده و ریحان خرد شده و نمک و فلفل را به بقیه مواد بیفزایید سپس ۱۰ دقیقه دیگر موارد را حرارت دهید.
۳) مواد سوپ را با قاشق کم کم به داخل دستگاه غذاساز و یا مخلوط کن بریزید به این ترتیب سوپ حاوی مواد مختلف رنگی، به مایه ای کرم رنگ و یک دست تبدیل می شود. این مایه را به قابلمه برگردانیده و با چند برگ ریحان و مقداری پنیر پارمیسان تزیین کنید. در صورتی که آب مرغ در دسترس نداشتید، همان میزان آب جوشیده را با یک عدد قرص عصاره مرغ و یا سبزیجات به صورت جداگانه با هم مخلوط کرده و سپس به مواد اضافه کنید.
منبع : روزنامه شرق


همچنین مشاهده کنید