جمعه, ۷ بهمن, ۱۴۰۱ / 27 January, 2023
مجله ویستا
سیدمحمد میرزمانی (۱۳۳۵- )

با تشکیل گروه هم آوازان رادیو و تلویزیون ملی ایران به رهبری گلنوش خالقی،به هنرستان عالی موسیقی راه یافت و تحت نظر اساتیدی چون لودیک اشنایدر( آواز کلاسیک)، فریدون ناصری (هارمونی)، دکتر مصطفی کمالپور تراب(هارمونی تخصصی و کنترپوان)، مرحوم مرتضی حنانه (ارکستراسیون)، کریم گوگردچی (فرم، آنالیز و اصول آهنگسازی)، پرویز منصوری (تاریخ موسیقی) و خانم اقدس پور تراب(پیانو) فرا گرفت.
در سال ۱۳۵۹ فعالیت آهنگسازی را با ساختن آهنگ « تلاش » با صدای رشید وطن دوست آغاز کرد.
میرزمانی از سال ۱۳۷۲ ـ ۱۳۶۹ رهبری ارکستر بزرگ صدا و سیما را عهده دار بوده و تدریس در دانشگاه صدا و سیما و دیگر مراکزفرهنگی و هنری از دیگر فعالیتهای اواست.
میرزمانی در زمینه ساخت موسیقی فیلم و سریال های تلویزیونی فعالیت های گسترده ای دارد و ساخت موسیقی نزدیک به ۵۰ فیلم سینمایی، مستند و فیلم کوتاه و فیلم کودکان و نوجوانان در کارنامه کاری وی قرار دارد که از جمله معروفترین آنها می توان به موسیقی فیلم شوکران و سریال کوچک جنگلی ( به کارگردانی بهروز افخمی) اشاره کرد.
وی همچنین چند اثر در فرم پوئم سمفونی نوشته و بیش از ۵۰ اثر با کلام و بی کلام ارکستری را نوشته و تنظیم کرده است.
از آثار میرزمانی که به صورت آلبوم موسیقی انتشار یافته اند، میتوان به وصال یاران ( با صدای بهرام گودرزی و سید جمال محمدیان )/ صدای شاعر، بر اساس اشعار (علی معلم)/ عطش و آتش، با همکاری حاج صادق آهنگران/رنگین کمان عشق، به خوانندگی سید عبدالحسین مختاباد/ وداع، به خوانندگی سید حسام الدین سراج که دو اثر عطش و آتش و وداع این آهگساز بر محوریت موسیقی مذهبی با تمرکز بر قیام امام حسین ( ع) ساخته شده است.
وی در حال حاضر مدیر کل تولید مرکز موسیقی صدا و سیما است.
منبع : همشهری آنلاین
همچنین مشاهده کنید
سایت جمارانروزنامه تعادلسایت مشرقسایت بیتوتهسایت انتخابخبرگزاری ایسناسایت تجارت نیوزسایت دیپلماسی ایرانیسایت انصاف نیوزسایت تابناک