چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا

میرزا قاسمی


میرزا قاسمی
● مواد لازم :
▪ بادمجان ۵ عدد
▪ سیر یك بوته
▪ تخم‌مرغ ۳ عدد
▪ گوجه‌فرنگی ۲ عدد
▪ روغن و نمك و فلفل به مقدار مورد نیاز
● طرز تهیه :
بادمجان‌ها را روی آتش یا داخل فر كبابی كنید تا كاملا پخته شود سپس پوست آنها را بكنید و سرهای آن ها را بگیرید و بعد ساطوری نمائید. سپس گوجه فرنگی‌ها را در آب جوش بریزید و پوست آنها را بكنید و خرد كنید.
سیر را بكوبید و داخل روغن داغی كه در تابه و روی آتش است بریزید تا كمی سرخ بشود بعد بادمجانها و گوجه فرنگی آماده شده را به تابه اضافه كرده و سرخ نمائید به حدی كه آب آن كاملا گرفته شود و به روغن بیفتد كمی نمك و فلفل به آن بزنید و مایه را در یك طرف تابه قرار دهید و در طرف دیگر تخم‌مرغها را شكسته و مخلوط نمائید و بهم بزنید تا كاملا بسته شده و سرخ شود بعد بادمجان‌ها و تخم‌مرغ‌ها را مخلوط نمائید و میرزا قاسمی آماده شده را در دیس بكشید.
منبع : میکرو فارس


همچنین مشاهده کنید