جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
مجله ویستا

سوفله بادنجان


پنیر گرویر  :  ۱۵۰ گرم
زرده تخم مرغ  :  ۶ عدد
سفیده تخم مرغ  :  ۸ عدد
سس مایونز  :  ۲ فنجان
بادمجان  :  ۵ عدد
روغن  :  ۵ قاشق سوپخوری
فلفل  :   قدری
نمک  :   قدری
فر را قبلاً با حرارت ۴۰۰ درجه گرم می‌کنیم بادنجان سرخ و خرد شده به مقدار ۲.۵ فنجان و قارچ و هویج را ریز خرد می‌کنیم بعد زرده تخم مرغ را با کمی نمک خوب می‌زنیم و ته ظرف نسوز متناسب با مایه را چرب می‌کنیم و کمی پنیر رنده شده داخل ظرف می‌پاشیم سپس زرده تخم مرغ را با سس سفید مخلوط و بادنجان سرخ و خرد شده و آماده شده را باین مایه اضافه می‌کنیم و سفیده تخم مرغ را جداگانه آنقدر می‌زنیم که از تخم مرغ زنی نریزد و مایه را با سفیده مخلوط می‌کنیم و در ظرف آماده شده می‌ریزیم، باید سر ظرف یک تا دو سه سانتی‌متر خالی بماند آنگاه بقیه پنیر رنده شده را روی سوفله می‌پاشیم.
در ظرف یا سینی فر کمی آب می‌ریزیم و ظرف سوفله را در آن قرار می‌دهیم و کف فر می‌گذاریم و حرارت را روی ۳۵۰ درجه تنظیم می‌کنیم. سوفله یک ساعت باید در فر بماند در این مدت به‌ هیچ وجه در فر را باز نمی‌کنیم. سوفله باید بالا بیاید و پف کند و روی آن کاملاً طلائی شود و بلافاصله بعد از پختن نیز باید خورده شود.
ممکن است ظرف سوفله را مستقیماً کف فر قرار داد ولی سوفله اگر در ظرف آب قرار بگیرد لطیف‌تر می‌شود. سوفله را می‌توان با یکی از سبزی‌های فوق تهیه کرد.


همچنین مشاهده کنید