جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
مجله ویستا
سوفله بادنجان
پنیر گرویر : ۱۵۰ گرم
زرده تخم مرغ : ۶ عدد
سفیده تخم مرغ : ۸ عدد
سس مایونز : ۲ فنجان
بادمجان : ۵ عدد
روغن : ۵ قاشق سوپخوری
فلفل : قدری
نمک : قدری
فر را قبلاً با حرارت ۴۰۰ درجه گرم میکنیم بادنجان سرخ و خرد شده به مقدار ۲.۵ فنجان و قارچ و هویج را ریز خرد میکنیم بعد زرده تخم مرغ را با کمی نمک خوب میزنیم و ته ظرف نسوز متناسب با مایه را چرب میکنیم و کمی پنیر رنده شده داخل ظرف میپاشیم سپس زرده تخم مرغ را با سس سفید مخلوط و بادنجان سرخ و خرد شده و آماده شده را باین مایه اضافه میکنیم و سفیده تخم مرغ را جداگانه آنقدر میزنیم که از تخم مرغ زنی نریزد و مایه را با سفیده مخلوط میکنیم و در ظرف آماده شده میریزیم، باید سر ظرف یک تا دو سه سانتیمتر خالی بماند آنگاه بقیه پنیر رنده شده را روی سوفله میپاشیم.
در ظرف یا سینی فر کمی آب میریزیم و ظرف سوفله را در آن قرار میدهیم و کف فر میگذاریم و حرارت را روی ۳۵۰ درجه تنظیم میکنیم. سوفله یک ساعت باید در فر بماند در این مدت به هیچ وجه در فر را باز نمیکنیم. سوفله باید بالا بیاید و پف کند و روی آن کاملاً طلائی شود و بلافاصله بعد از پختن نیز باید خورده شود.
ممکن است ظرف سوفله را مستقیماً کف فر قرار داد ولی سوفله اگر در ظرف آب قرار بگیرد لطیفتر میشود. سوفله را میتوان با یکی از سبزیهای فوق تهیه کرد.
زرده تخم مرغ : ۶ عدد
سفیده تخم مرغ : ۸ عدد
سس مایونز : ۲ فنجان
بادمجان : ۵ عدد
روغن : ۵ قاشق سوپخوری
فلفل : قدری
نمک : قدری
فر را قبلاً با حرارت ۴۰۰ درجه گرم میکنیم بادنجان سرخ و خرد شده به مقدار ۲.۵ فنجان و قارچ و هویج را ریز خرد میکنیم بعد زرده تخم مرغ را با کمی نمک خوب میزنیم و ته ظرف نسوز متناسب با مایه را چرب میکنیم و کمی پنیر رنده شده داخل ظرف میپاشیم سپس زرده تخم مرغ را با سس سفید مخلوط و بادنجان سرخ و خرد شده و آماده شده را باین مایه اضافه میکنیم و سفیده تخم مرغ را جداگانه آنقدر میزنیم که از تخم مرغ زنی نریزد و مایه را با سفیده مخلوط میکنیم و در ظرف آماده شده میریزیم، باید سر ظرف یک تا دو سه سانتیمتر خالی بماند آنگاه بقیه پنیر رنده شده را روی سوفله میپاشیم.
در ظرف یا سینی فر کمی آب میریزیم و ظرف سوفله را در آن قرار میدهیم و کف فر میگذاریم و حرارت را روی ۳۵۰ درجه تنظیم میکنیم. سوفله یک ساعت باید در فر بماند در این مدت به هیچ وجه در فر را باز نمیکنیم. سوفله باید بالا بیاید و پف کند و روی آن کاملاً طلائی شود و بلافاصله بعد از پختن نیز باید خورده شود.
ممکن است ظرف سوفله را مستقیماً کف فر قرار داد ولی سوفله اگر در ظرف آب قرار بگیرد لطیفتر میشود. سوفله را میتوان با یکی از سبزیهای فوق تهیه کرد.
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
اصفهان اسرائیل ایران حمله ایران به اسرائیل ایران و اسرائیل انفجار گشت ارشاد حجاب استان اصفهان ارتش جمهوری اسلامی ایران دولت وعده صادق
سیل زلزله تهران هواشناسی دبی سازمان هواشناسی سیلاب فضای مجازی قتل شهرداری تهران پلیس سلامت
فرودگاه قیمت خودرو قیمت طلا بانک مرکزی بازار خودرو خودرو قیمت دلار ایران خودرو تورم حقوق بازنشستگان بورس دلار
مجلس تلویزیون سینمای ایران احسان علیخانی کتاب تئاتر سریال موسیقی
رژیم صهیونیستی فلسطین غزه آمریکا سازمان ملل جنگ غزه عملیات وعده صادق روسیه شورای امنیت چین اسراییل حماس
فوتبال پرسپولیس استقلال صنعت نفت آبادان لیگ برتر علی دایی لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید بازی بارسلونا کشتی فرنگی سپاهان
هوش مصنوعی گوگل سامسونگ فناوری تلگرام اپل آیفون وزیر ارتباطات ناسا
خواب چاقی پیاده روی پزشک چای دیابت