چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا

کوکوی قارچ


کوکوی قارچ
جزو اصلی هر غذایی از دسته كوكو ها، تخم مرغ است و با بسیاری از مواد تره باری نظیر بادمجان، كدو سبز، قارچ، سبزی، سیب زمینی، لوبیا سبز و … می توان كوكو درست كرد. كوكو یك غذای كاملا سنتی و صد در صد ایرانی است. هیچ تاریخچه ای وجود ندارد كه به ما خوردن اولین كوكو را یادآور شود گرچه طبخ كوكوها زیاد هم اتفاقی نبوده است. به نظر می رسد در ایران سابقه خوردن كوكو همپای قدمت خوراك ها، خورش ها و آش ها باشد. برای این شماره مواد اولیه و شیوه پختن «كوكوی قارچ» را نوشته ایم. قارچی كه بنا به دلایلی كمتر مورد اعتنای كدبانوی خانه است! این غذا را می توان برای عصرانه و یا حداكثر یك شام سبك البته به همراه یك نوع سالاد در نظرگرفت.
● مواد لازم:
▪ قارچ: ۲۰۰ گرم، تخم مرغ: ۶ عدد، جعفری ساطوری شده: ۲ قاشق غذاخوری، كره: ۲ قاشق غذاخوری، روغن برای سرخ كردن، نمك و فلفل به میزان دلخواه.
● شیوه پخت:
ابتدا قارچ ها را خوب بشویید و به همراه نصف كره و یك قاشق آبلیمو به مدت ۵ دقیقه بر روی حرارت كم اجاق تفت دهید. سپس جعفری خرد شده، نمك و فلفل را به آن بیفزایید. در ظرفی دیگر تخم مرغ ها را پس از شستن آنها، بشكنید و هم بزنید. نوبت افزودن تخم مرغ ها به قارچ ها رسیده است.
از باقیمانده كره به علاوه روغن برای سرخ كردن كوكو استفاده می كنیم. به محض سرخ شدن یك طرف كوكو ( قارچ به سرعت می سوزد و سیاه می شود)، بلافاصله آن را برمی گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود. در صورتی كه اندازه های داده شده رعایت شود، این غذا برای ۴ تا ۶ نفر كافی است.

فریده آقازاده طارانی
منبع : روزنامه جوان


همچنین مشاهده کنید