پنجشنبه, ۳۰ فروردین, ۱۴۰۳ / 18 April, 2024
مجله ویستا
خورش فسنجان با پسته
● یک نوع غذای محلی کرمان
▪ مواد بکاررفته؛ سینه مرغ یاکوفته ریزه - مغز پسته ساییده - پیاز سرخ شده -رب انار - شکر - زعفران سائیده - نمک وفلفل و زرد چوبه.
▪ دستور پخت؛ کوفته ریزه هارا درست کرده درمقداری آب وروغن آنها راسرخ می کنیم . پیازهای خلال شده را نیز درروغن سرخ می کنیم وپسته های آسیاب شده رااضافه کرده وباحرارت ملایم مرتب بهم می زنیم ´تاµ دقیقه کافی است .سپس کوفته های سرخ شده رابامقدارکمی نمک وزرد چوبه اضافه کرده وآب با رب انار، شکروزعفران اضافه کرده وآرام بهم می زنیم تاپسته هاگلوله نشود. سپس حرارت راکم کرده می گذاریم آرام بجوشد تاکاملا به روغن بیفتد. طعم ترش یاشیرین آن بستگی به علا قه شما دارد.
منبع : روزنامه کارگزاران
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران اسرائیل حمله ایران به اسرائیل آمریکا گشت ارشاد سفر استانی ارتش جمهوری اسلامی ایران ایران و اسرائیل دولت وعده صادق جنگ ایران و اسرائیل جنگ
سیل قوه قضاییه قتل هواشناسی تهران کنکور سیلاب شهرداری تهران سازمان هواشناسی پلیس وزارت بهداشت محیط زیست
قیمت خودرو قیمت دلار خودرو تورم قیمت طلا بازار خودرو ایران خودرو حقوق بازنشستگان بانک مرکزی بورس دلار قیمت سکه
تلویزیون احسان علیخانی تبلیغات فضای مجازی سینمای ایران کتاب سریال تئاتر موسیقی دفاع مقدس ژیلا صادقی سینما
دانشگاه تهران دانشگاه آزاد اسلامی
رژیم صهیونیستی عملیات وعده صادق غزه فلسطین جنگ غزه روسیه چین حماس اسراییل طوفان الاقصی لبنان حسین امیرعبداللهیان
فوتبال پرسپولیس لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید استقلال منچسترسیتی بارسلونا بازی لیگ برتر کشتی فرنگی تراکتور پاری سن ژرمن
بانک سامسونگ هوش مصنوعی تلگرام اپل وزیر ارتباطات عیسی زارع پور ناسا ایرانسل توییتر
سلامت استرس چاقی پزشک دیابت درمان و آموزش پزشکی سلامت روان زوال عقل