دوشنبه, ۲۰ آذر, ۱۴۰۲ / 11 December, 2023
مجله ویستا
چمران در افق یک نگاه

کارنامه های درخشان دکتر چمران در مدارسی همچون البرز و همچنین مدارک معتبر و عالیه ایشان از کالج های معتبر آمریکا هر بشری را به تفکر وا می دارد. جدای از آن نقاشی های عارفانه این بزرگ مرد بر دیوار موزه می درخشد. بد ندیدم برخی دست نوشته های پراکنده ایشان را هم یادآور شوم:
وجود آدمی می جوشد و می سوزد. به روح مبدل می شود و فراخنای عالم هستی بالا می رود و در وجود کل حل می گردد
با آن همه ترس از فراق ... راستی که مافوق طاقت بشری است اگر پیرزنی ضعیف که قدم به دروازه مرگ نهاده است از ترس و وحشت در مقابل خدای تضرع کند چندان تعجب آور نیست
او تشنه معرفت بود نشستن را به فراموشی سپرد وجب به وجب خاک وطن را برخاست، آن همه سختی و ایثار، آن همه استحکام و آرامش، آن همه بی تابی و سادگی، پیچیدگی و بندگی، شوق و رنج، قدرت و غیرت، خروش و صبر، عشق و بی قراری، مردی که هم پروفسور بود، هم جنگجو و بالا تر از آن یک عارف الهی، یک مرد خدایی و یک مکتب دار واقعی.
دهلا ویه جزو مناطقی بود که مورد هجوم دشمن قرار گرفته بود و پس از تصرف بستان بلا فاصله دهلا ویه را و در ادامه به سوسنگرد حمله کرد و جای جای خوزستان قهرمان را مورد حمله وحشیانه خود قرار داده بود اما با دلا وری و پایمردی افرادی همچون شهید چمران و شهید خرازی این مناطق آزاد شد.
و در ضمن آن که دکتر چمران مرد علم و معرفت بود. مغز متفکر فیزیک پلا سما که به قول خودش امکانات آمریکا را سه طلاقه کرده بود.
منبع : روزنامه مردمسالاری
همچنین مشاهده کنید
سایت ورزش سهخبرگزاری ایرناسایر منابعسایت مثلث آنلاینسایت چی بپوشمخبرگزاری برناسایت دیدارنیوزسایت باتوخبرگزاری ایسناسایت انتخاب