جمعه, ۷ مهر, ۱۴۰۲ / 29 September, 2023
مجله ویستا
دسر سبدی

▪ تخممرغ ۵ عدد،
▪ کره ۱۰۰ گرم،
▪ وانیل یک دوم پیمانه،
▪ بکینگپودر یک دوم قاشق چایخوری،
▪ آرد ۲۵۰ گرم،
▪ خامه ۵۰۰ گرم،
▪ آب ۲ پیمانه
● طرز تهیه:
ابتدا کره و آب را درون ظرف ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید سپس آرد را به آرامی به کره اضافه کنید. وانیل و بکینگپودر را به مواد افزوده با قاشق چوبی مواد را کاملا مخلوط کنید. خمیر را از روی حرارت برداشته اجازه دهید تا کمی خنک شود. سپس تخممرغها را یکییکی به خمیر اضافه کنید. مواد را مجددا با هم مخلوط کرده تا خمیر یکدستی به دست آید. سپس قالب گودی را در نظر گرفته، کمی آن را چرب کرده خمیر آماده شده را درون قیف قنادی ریخته و دیواره ظرف را دور تا دور مانند یک سبد آغشته به خمیر کنید. باقیمانده خمیر را در ابعاد کوچک (اندازه گردو) داخل قالب جداگانهای قرارداده و قالبها را به مدت ۲۰ دقیقه درون فر در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. پس از خنک شدن سبد را از داخل قالب خارج کرده و از خامه زده شده برای پر کردن آن استفاده نمایید و سپس کیکهای گردویی را روی سطح خمیر چیده و در صورت تمایل از انواع کمپوتهای میوه برای تزئین استفاده کنید.
منبع : روزنامه تهران امروز
همچنین مشاهده کنید
خبرگزاری تسنیمسایت اکوایرانروزنامه همشهریسایت پارسینهسایت تجارت نیوزروزنامه ایرانروزنامه شهروندسایت مجله شبکهسایت الفسایت دیدبان ایران