پنجشنبه, ۳۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 20 June, 2024
مجله ویستا


مدیریت عملیات آشپزی


مدیریت عملیات آشپزی
کد کتاب : ۱۳۲۸۶۹۶
نویسنده : بابک ابراهیم‌زاده
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۸۶۰۷۱۴
رده دیویی : ۶۴۱.۵
قیمت : ۱۶۰۰۰
قطع : بیاضی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۳۲
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۱۰۰۰
شابک : ۹۷۸-۹۶۴-۲۵۶۲-۲۶-۸
موضوع : آشپزی,آشپزی ایرانی