یکشنبه, ۲۴ تیر, ۱۴۰۳ / 14 July, 2024
مجله ویستا

رولت اسفناج همراه با سس لیمو


رولت اسفناج همراه با سس لیمو
● مواد لازم برای ۶ نفر:
▪ اسفناج ریز خرد شده ۱ کیلو
▪ تخم ‌مرغ ۸ عدد
▪ آرد ۳ قاشق‌ غذاخوری
▪ شیر ۳ قاشق‌ غذاخوری
▪ روغن مایع ۶۰۰ گرم
▪ پودر سیر ۱ قاشق چای‌خوری
▪ نمک و فلفل به میزان لازم
● مواد لازم داخل رولت:
▪ پنیر خامه ‌ای ۱۵۰ گرم
▪ قارچ تفت داده شده ۲۵۰ گرم
‌‌▪ گوشت ‌گوساله ورقه شده ‌پخته یا ژامبون گوشت ۳ ورق
● مواد لازم برای سس لیمو:
▪ آرد سفید گندم ۲ قاشق‌ غذاخوری
▪ کره ۳۰ گرم
▪ پوست لیموی رنده شده ۱ قاشق چای‌ خوری
▪ زعفران به میزان لازم
▪ خامه یک دوم پیمانه
▪ آب لیمو ۲ قاشق‌ غذاخوری
▪ شیر یک دوم پیمانه
▪ نمک و فلفل به میزان لازم
● روش تهیه:
- اسفناج را ریز خرد کنید و روی حرارت بگذارید تا کمی بپزد. سپس بگذارید کمی سرد شود.
- زرده و سفیده ی تخم‌ مرغ را جدا کرده و زرده، آرد، شیر، پودر سیر، نمک و فلفل را به اسفناج اضافه نموده و خوب هم بزنید.
- در ظرف تمیزی سفیده را بزنید تا کاملا کف کند و پفکی شود. سپس به مخلوط قبلی بیفزایید و آرام هم بزنید تا یکدست شود.
- حال مخلوط را داخل تابه‌ای مستطیل شکل که از قبل چرب شده و داخل آن کاغذ روغنی انداخته‌ اید بریزید و داخل فر با حرارت ۳۰۰ درجه ی فارنهایت(۱۵۰ در جه ی سانتیگراد) به مدت ۲۰تا ۳۰ دقیقه بپزید.
- سپس رولت را بر روی شبکه ی توری که با حوله یا دستمال پارچه ای پوشیده شده برگردانید و با دقت کاغذ روغنی را از روی رولت بردارید و پنیر خامه‌ای را روی آن پخش کنید.
- سپس ژامبون یا ورقه ی گوشت را بگذارید و در آخر قارچ تفت داده شده را روی رولت بریزید و سپس رولت را بپیچانید (مطابق تصویر).
● روش تهیه سس لیمو :
ـ کره را روی حرارت قرار دهید.
ـ آرد را به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود.
ـ شیر را بیفزایید و مرتب هم بزنید تا یکدست شود.
ـ سپس رنده ی پوست لیمو ترش، زعفران، نمک، فلفل و خامه را اضافه نمایید.
ـ سس را از روی حرارت بردارید و آب لیمو ترش را اضافه کنید.
ـ سس را همراه رولت سرو نمایید.
منبع : تبیان