پنجشنبه, ۹ فروردین, ۱۴۰۳ / 28 March, 2024
مجله ویستا

فرنی


فرنی
● مواد لازم:
▪ شیر یك كیلو
▪ آرد برنج كاملاً نرم ۱۰۰ گرم
▪ شكر ۱۵۰ گرم
▪ گلاب یك استكان
▪ نمك یك چهارم قاشق چایخوری
▪ دارچین و پودر پسته برای تزئین به مقداركم
● طرز تهیه :
در یك قابلمه آرد برنج، شكر و نمك را ریخته و شیر را كم كم به آن اضافه كنید و به هم بزنید تا آرد برنج در شیر حل شود . ظرف را روی حرارت ملایم اجاق قرار دهید و مرتب هم بزنید تا فرنی شما جوش بیاید . در این مرحله گلاب را هم اضافه كرده و ظرف را روی صفحه شعله پخش كن قرار دهید و حرارت را كاملاً ملایم كنید تا فرنی جا بیفتد . معمولاً بعد از جوش آمدن فرنی، ۱۲-۱۰ دقیقه روی حرارت بماند كافی است . پس از آماده شدن فرنی، آن را در ظرف مورد نظر كشیده و پس از ۳-۲ دقیقه با پودر و دارچین روی فرنی را تزئین كنید.
● نكات تغذیه ای :
در ایام ماه رمضان شیر برنج و فرنی دسرهای مناسبی برای افطار می باشند. این دو دسر به دلیل دارابودن شیر و غلات ( برنج یا آرد برنج ) از نظر پروتئینی كامل هستند زیرا اسید آمینه های موجود در لبنیات و غلات مكمل یكدیگر هستند.
همچنین فرنی غذای مناسبی برای شروع غذای كمكی نوزادان می باشد كه اگر برای كودك تهیه میشود، بهتر است مقداری كره به آن افزود.


همچنین مشاهده کنید