پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

کرانچ خرما


کرانچ خرما
▪ مواد لازم
▪ بیسكویت ۱ پاكت ‎/ ۲۲۵ گرم
▪ خرما بدون هسته ۷۵ گرم
▪ كره ۷۵ گرم
▪ شهد خرما ۲ قاشق غذاخوری
▪ كشمش ۷۵ گرم
▪ شكلات شیری یا قهوه ای ۱۵۰ گرم
ـ ۲۴ عدد - زمان آماده سازی ۱۰ دقیقه
▪ طرز تهیه
روی یك ظرف كم عمق را با فویل بپوشانید. بیسكویت ها را داخل یك پلاستیك بریزید و با وردنه روی آن بكوبید تا خرد شود. خرماها را خرد كنید . كره و شهد را با هم در یك ظرف گرم كنید تا وقتی كه كره كاملاً آب شود.بیسكویت های خرد شده و خرما و كشمش را با هم مخلوط كنید و روی فویل بریزید و با پشت قاشق آن را صاف كنید. شهد و كره را روی بیسكویت ها بریزید و صبر كنید تا كاملاً خنك شوند. شكلات ها را داخل یك كاسه بریزید و به روش بن ماری* آب كنید و سپس با قاشق روی مخلوط روی بیسكویت بمالید و با یك كاردك صاف كنید. بعد از آن كه سرد شد، مخلوط را با فویل از ظرف جدا كنید و سپس فویل را از زیر بیسكویت ها جدا كرده بیسكویت ها را به ۲۴ قسمت تقسیم كنید و داخل ظرف بگذارید.

* بن ماری: گرم كردن كره یا شكلات با قرار دادن آن روی بخار یا آب جوش
اشرف پورمند
منبع : روزنامه ایران


همچنین مشاهده کنید