دوشنبه, ۷ فروردین, ۱۴۰۲ / 27 March, 2023
مجله ویستا
تنوع منابع پروتئینی حیوانی
بزرگترين منابع پروتئينى حيوانى عبارتند از: شير، گوشت، تخممرغ و ماهي. صرفنظر از تفاوتى که بين منابع پروتئينى ذکر شده وجود دارد، کشورهاى مختلف جهان نيز از منابع فوق به مقادير متفاوتى استفاده مىکنند؛ مثلاً در مورد شير بيشترين مصرف روزانه هر فرد با ۸۹۹ گرم فنلاند و کمترين مصرف روزانه ۲ گرم اندونزي؛ در مورد گوشت شامل مرغ و گوشت قرمز بيشترين مصرف روزانه هر فرد با ۳۱۰ گرم اروگوئه و کمترين مصرف با ۴ گرم هندوستان؛ در مورد تخممرغ بزرگترين مصرف روزانه با ۵۸ گرم اسرائيل و کمترين مصرف با يک گرم در کشورهاى موزامبيک، نيجيريه، هندوستان و در مورد ماهى بيشترين مصرف روزانه هر فرد در کشورهاى افغانستان، سوريه، و بوليوى گزارش شده است. |
همچنین مشاهده کنید
- اهمیت دامپروری و تولیدات دامی
- تاریخچه
- تنوع منابع پروتئینی حیوانی
- اهمیت دام
- خصوصیات دستگاه گوارش (Digstive Tract) نشخوارکنندگان (Ruminant)
- ژنتیک و اصلاح دام
- تولیدمثل(Reproduction )- تلقیح مصنوعی (Artifical Insimination) نشخوارکنندگان
- انواع دام
- ژنتیک و اصلاح دام (۲)
- تغذیه نشخوارکنندگان
- خصوصیات دستگاه گوارش (Digstive Tract) نشخوارکنندگان (Ruminant) (۲)