راز و رمز مزه دار و کبابی کردن قارچ | دیگه قارچ و ساده طبخ نکن
قارچ یکی از مواد غذایی سالم و خوشمزه است که در انواع غذاها به کار میرود و بهتنهایی نیز بهعنوان یک میانوعده جذاب سرو میشود. این ماده غذایی بافتی لطیف و طعمی ملایم دارد که باعث میشود بهراحتی با انواع ادویهها و چاشنیها مزهدار شود و طعم متفاوتی به خود بگیرد. مزهدار کردن قارچ بهخصوص هنگام کباب کردن، به آن طعم و عطر بیشتری میدهد و آن را به گزینهای عالی برای پذیرایی تبدیل میکند. استفاده از موادی مانند آبلیمو، ماست، ادویههایی مانند پاپریکا، آویشن، فلفل و سسهای متنوع نهتنها طعم قارچ را لذیذتر …