جمعه / ۲۷ تیر / ۱۴۰۴ - 18 July, 2025
 سایت آینه فردا / ۱۴۰۴/۰۱/۲۰

روش های روغن انداختن خورش قیمه و لعاب دار شدن قیمه - آینه فردا

روش های روغن انداختن خورش قیمه و لعاب دار شدن قیمه - آینه فردا
به گزارش آینه فردا، خورش قیمه یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین غذاهای سنتی ایرانی است. این خورش از گوشت، لپه، پیاز، رب گوجه فرنگی و ادویه‌های مخصوص تهیه می‌شود و معمولاً با برنج سرو می‌شود. برای اینکه خورش قیمه روغن بیاندازد و خوش‌رنگ شود، چند نکته مهم وجود دارد که در این بخش از آشپزخانه نمناک به