رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی با اشاره به در دستورکار قرارداشتن بهبود کیفیت و سلامت نان و ترویج آرد و نان کامل، از تهیه پیشنویس آن در دبیرخانه برای طرح در بیستمین جلسه این شورا خبر داد. دکتر محمد اسماعیل مطلق، بهبود کیفیت نان و ترویج آرد و نان کامل را از اولویتهای بازه زمانی ۱۴۰۴ تا ۱۴۰۸ دانست و گفت: گزارش عملکرد دستگاههای اجرایی مختلف در موضوع این مصوبه پس از تصویب، هر ۶ماه یکبار به دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی ارائه میشود.