جمعه / ۱۷ مرداد / ۱۴۰۴ - 8 August, 2025
 سایت روزنامه آگاه / ۱۴۰۳/۰۹/۱۴

ساعت‌های خوشمزه، عمر کوتاه‌تر

ساعت‌های خوشمزه، عمر کوتاه‌تر
ملیحه محمودخواه-خبرنگار گروه جامعه: مصرف سرانه سوسیس و کالباس در ایران تنها ۱۵۰ تا ۲۰۰گرم است، این در حالی است که براساس آمار عمده این محصولات نامرغوب هستند. با وجود آنکه بیشتر متخصصان تغذیه بر این باورند که مصرف سوسیس و کالباس بسیار مضر بوده و سلامت افراد را به‌دلیل مواد تشکیل‌دهنده نامرغوب به خطر می‌اندازد. رییس هیات‌مدیره اتحادیه فروشندگان محصولات گوشتی می‌گوید: به‌قطعیت می‌گویم که همه گوشت‌هایی که برای تولید فراورده‌های گوشتی استفاده می‌شود تحت نظر مستقیم سازمان غذا و دارو، سازمان استاندارد و …