شنبه / ۲۸ تیر / ۱۴۰۴ - 19 July, 2025
 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۴/۰۳/۱۱

توی فصل گرما فالوده شیرازی میچسبه

توی فصل گرما فالوده شیرازی میچسبه
آخرین خبر/ مواد لازم: یه بسته رشته فالوده به ازای یه بسته رشته ٧٠٠گرم شکر یک لیتر آب نصف لیوان گلاب بازار ترکیب آب و گلاب و شکر رو ده دوازده ساعت میزاریم فریز تا ببنده رشته هارو به آبی که در حال جوش هست اضافه میکنیم تا با حرارت ملایم بجوشن بعد صافی میکنیم بعد انتقالش میدیم به ظرف آب و یخ ،هشت دقیق