پنجشنبه / ۲۶ تیر / ۱۴۰۴ - 17 July, 2025
 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۴/۰۲/۲۱

فوت و فن استفاده از پودر ژلاتین

فوت و فن استفاده از پودر ژلاتین
خراسان/ اگر اهل تهیه دسرهای مختلف باشید حتما می‌دانید که در بیشتر دسرها، پودر ژلاتین یکی از مواد اولیه و لازم برای تهیه خیلی از دسرهاست. ژلاتین باعث قوام و شکل‌گرفتن دسر می‌شود. این پودر ماده‌ای بدون رنگ و طعم و حاوی کلاژن است که پس از سرد شدن بافتی شفاف و ژله‌ای پیدا می‌کند. کلاژن به دلیل پروتئین ب