یکشنبه / ۲۹ تیر / ۱۴۰۴ - 20 July, 2025
 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۴/۰۱/۰۵

با این روش هم ماهی طعم میگیره هم رنگ

با این روش هم ماهی طعم میگیره هم رنگ
آخرین خبر/ فقط شعله کم باشه که سس به خوبی به خورد ماهی بره و در نهایت تو همون سس سرخ بشه. آب نارنج رو هم میتونین تو قالب های یخ بریزین و بزارین تو فریزر ، عطر و طعمشو مثل روز اول حفظ میکنه ، اینجوری همیشه آب نارنج تازه هم دارین. به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید instagram.com/akharinkhabar با