چهارشنبه / ۱ مرداد / ۱۴۰۴ - 23 July, 2025
 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۴/۰۱/۲۶

احتیاط‌ هایی در مورد مصرف برنج قهوه‌ای

احتیاط‌ هایی در مورد مصرف برنج قهوه‌ای
ایسنا/ متخصصان تغذیه در آمریکا با انجام آزمایش‌هایی روی نمونه‌های مختلف برنج دریافتند که برنج قهوه‌ای به دلیل داشتن پوسته بیرونی، نسبت به برنج سفید، ۲۴ درصد آرسنیک بیشتر و ۴۰ درصد آرسنیک غیرآلی‌ بیشتر دارد. برنج قهوه‌ای معمولا آرسنیک بیشتری در خود نگه می‌دارد، زیرا این ماده سمی بیشتر در پوسته بیرونی