سه شنبه / ۲۴ تیر / ۱۴۰۴ - 15 July, 2025
 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۴/۰۲/۲۱

۵ نکته مهم برای پخت حلیم بازاری در منزل

۵ نکته مهم برای پخت حلیم بازاری در منزل
فرادید/ حلیم با گندم یکی از غذا‌های سنتی خاورمیانه محسوب می‌شود که در زبان عربی به آن هریسه می‌گویند و برای تهیه آن از گندم، گوشت و روغن استفاده می‌شود. روش طبخ حلیم هم مانند بسیاری از غذا‌ها در طول زمان دچار تغییر شده است. در گذشته حلیم را با گوشت استخوان‌دار و همراه با گندم پوست نکنده و گاه حبوبات