سه شنبه / ۷ مرداد / ۱۴۰۴ - 29 July, 2025
 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۴/۰۴/۳۰

آسیب‌پذیری فرآورده‌های گوشتی در گرمای تابستان/نظارت‌ها تشدید می‌شود

آسیب‌پذیری فرآورده‌های گوشتی در گرمای تابستان/نظارت‌ها تشدید می‌شود
ایسنا/ سرپرست اداره امور فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی با منشأ دامی و دریایی سازمان غذا و دارو، با اشاره به افزایش دمای هوا در بسیاری از مناطق کشور، نسبت به تبعات نگهداری نادرست محصولات پروتئینی هشدار داد. دکتر حشمت‌الله رضوی گفت: فرآورده‌های گوشتی از جمله محصولات بسیار حساس به دما هستند و با توجه به