پنجشنبه / ۲۶ تیر / ۱۴۰۴ - 17 July, 2025
 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۴/۰۱/۱۵

اصول و تکنیک های حلوای مجلسی و نذری

اصول و تکنیک های حلوای مجلسی و نذری
آخرین خبر/ مواد لازم: آرد یک کیلو شکر ۶۵۰ بسته به ذائقه  الی ۷۰۰ گرم روغن ۶۵۰ بسته به سلیقه الی ۷۰۰ گرم زعفران خشک۱/۵ گرم گلاب و آب مساوی با آرد بازار هل آسیاب و الک شده : ۱ ق مرباخوری به صورت پیمانه ای (لیوان دسته دار فرانسوی) آرد ۱ لیوان روغن  ۳/۴ لیوان شکر ۳/۴ لیوان گلاب نصف لیوان آب نصف لیوان