پنجشنبه / ۹ مرداد / ۱۴۰۴ - 31 July, 2025
 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۴/۰۲/۰۸

آموزش پخت آبگوشت بادمجان و کشک همدانی

آموزش پخت آبگوشت بادمجان و کشک همدانی
فرارو/ آبگوشت کشک یکی از غذا‌های سنتی و مقوی همدان است که ترکیب خاص آن با کشک و نخود، طعمی منحصر‌به‌فرد ایجاد می‌کند. این غذا با نان سنگک و سبزی تازه سرو می‌شود و انتخابی عالی برای روز‌های سرد سال است. در ادامه، طرز تهیه این آبگوشت لذیذ را خواهید آموخت. مواد لازم گوشت آبگوشتی ۵۰۰ گرم بادمجان ۴ عدد ع