سه شنبه / ۷ مرداد / ۱۴۰۴ - 29 July, 2025
 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۴/۰۲/۱۲

رنگدانه پوست بادمجان، حسگر طبیعی فساد گوشت!

رنگدانه پوست بادمجان، حسگر طبیعی فساد گوشت!
ایسنا/ در سال‌های اخیر، یکی از دغدغه‌های بزرگ در حوزه ایمنی مواد غذایی، آلودگی ناشی از فساد آن‌ها بوده است. بسیاری از مردم، تا وقتی که بسته‌بندی مواد غذایی را باز نکنند، نمی‌توانند متوجه وضعیت آن شوند. رنگ، بو یا بافت گوشت، معمولاً تنها زمانی قابل تشخیص است که محصول از حالت بسته خارج شده باشد. همین