چهارشنبه / ۱ مرداد / ۱۴۰۴ - 23 July, 2025
 سایت آخرین خبر / ۲ روز قبل / ۱۴۰۴/۰۴/۳۰

فوت‌و‌فن خوشمزگی خورشت بامیه

فوت‌و‌فن خوشمزگی خورشت بامیه
خراسان/ ​​​​*برای پخت خورش بامیه‌های ریز و قلمی تهیه کنید زیرا بافت محکم‌تری دارند و در هنگام پخت کمتر باز می‌شوند. *بامیه یخ زده در تهیه خورشت بهتر از بامیه تازه است زیرا بافت بامیه تازه، نرم است و پس از پخته شدن می‌تواند خورش را لزج کند. * هنگام پاک کردن بامیه‌ها کمی از دم آن را ببرید ولی توجه داش