شنبه / ۲۱ تیر / ۱۴۰۴ - 12 July, 2025
 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۴/۰۴/۱۱

نکات طلایی برای پخت شله‌زرد نذری

نکات طلایی برای پخت شله‌زرد نذری
خراسان/  ​​​​اگر شما هم در این روزها قصد دارید شله‌زرد نذری بپزید، دانستن این نکات کمک‌تان خواهد کرد. برنج نیم‌دانه یا شکسته انتخاب بهتری برای شله زرد است، چون سریع‌تر له می‌شود. می‌توانید وقتی برنج را خیس کردید مقدار مناسبی از هل  و گلاب هم به آن اضافه کنید تا طعم هل و گلاب به خورد برنج برود. بهتر