پنجشنبه / ۹ مرداد / ۱۴۰۴ - 31 July, 2025
 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۴/۰۱/۳۰

بهبود کیفیت آرد ونان وحذف بهبوددهنده های شیمیایی با استفاده از فناوری هسته ای

بهبود کیفیت آرد ونان وحذف بهبوددهنده های شیمیایی با استفاده از فناوری هسته ای
باشگاه خبرنگاران/ محققان پژوهشگاه علوم وفنون هسته ای ایران در کرج موفق به تولید بهبود دهنده آنزیمی آرد گندم ونان با روش پرتودهی گاما شدند . باشگاه خبرنگاران جوان؛ رویا نادری _ مجری طرح با بیان اینکه در کشورهای پیشرفته چند ترکیب انزیمی برای بهبود کیفیت آرد و خمیر ثبت شده و استفاده می شود اما در ایران