سه شنبه / ۷ مرداد / ۱۴۰۴ - 29 July, 2025
 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۴/۰۱/۱۹

غذای خوش‌رنگ و لعاب که گیاه‌خوران را شیدا می‌کند!

غذای خوش‌رنگ و لعاب که گیاه‌خوران را شیدا می‌کند!
برترین ها/خورش‌ها از غذا‌های اصیل و پایه ثابت سفره‌های غذای ایرانی هستند که تنوع بسیار بالایی دارند. در شهر‌های مختلف ایران خورش‌ها را به سبک‌ها و روش‌های گوناگون طبخ می‌کنند. خورش‌ها معمولا با مرغ و یا گوشت تهیه می‌شوند و از همین جهت دارای میزان بالایی از پروتئین هستند. به گزارش فرارو، خورش قارچ یک