شنبه / ۲۱ تیر / ۱۴۰۴ - 12 July, 2025
 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۴/۰۳/۰۳

احتمال کاهش آلرژی غذایی نوزاد با مصرف آووکادو در بارداری

احتمال کاهش آلرژی غذایی نوزاد با مصرف آووکادو در بارداری
خراسان/آووکادو غنی از مواد مغذی معدنی مفید مانند فیبر، فولات، لوتئین و چربی‌های غیراشباع سالم است که سیستم‌های ایمنی در حال رشد جنین را تقویت می‌کند و احتمالا می‌تواند واکنش‌های آلرژیک در نوزادی را کاهش دهد. این نتیجه مطالعه جدید دانشمندان در فنلاند و بررسی بیش از ۲هزار و ۲۰۰ جفت مادر و فرزند است. م