سه شنبه / ۷ مرداد / ۱۴۰۴ - 29 July, 2025
 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۴/۰۴/۲۸

چکدرمه ترکمن رو باید با گوشت تازه گوسفندی بپزی

چکدرمه ترکمن رو باید با گوشت تازه گوسفندی بپزی
آخرین خبر/ مواد لازم: نیم کیلو گوشت گوسفندی(سر دست یا گردن) ۲ق.غ رب گوجه ۱ دونه پیاز روغن افتابگردان یا حیوانی نمک و‌ فلفل سیاه بازار ۳ پیمونه برنج 🔹 آخرین خبر در روبیکا 🔹 آخرین خبر در ایتا 🔹 آخرین خبر در بله