شنبه / ۲۸ تیر / ۱۴۰۴ - 19 July, 2025
 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۴/۰۱/۱۸

راهکاری ساده برای کاهش سطح جیوه در کنسرو ماهی

راهکاری ساده برای کاهش سطح جیوه در کنسرو ماهی
خبرآنلاین/محققان روشی نوین برای کاهش سطح جیوه در کنسرو ماهی تن یافته‌اند. جیوه در کنسرو ماهی تن ماده‌ای است که به‌رغم فواید فراوان مصرف ماهی، همواره یکی از نگرانی‌های جدی برای سلامت بوده است. پژوهشگران دانشگاه علوم کشاورزی سوئد و دانشگاه فناوری چالمرز طی مطالعه‌ای آزمایشگاهی، نشان دادند که افزودن آم