پنجشنبه / ۲ مرداد / ۱۴۰۴ - 24 July, 2025
 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۴/۰۲/۱۶

ادویه‌های خورشتی؛ کِی و کجا؟

ادویه‌های خورشتی؛ کِی و کجا؟
خراسان/ در کتاب مستطاب آشپزی آمده است که ادویه، ترکیبی از دانه‌ها، میوه‌ها، گل‌ها و برگ‌های معطر است که با مهارت و دقت انتخاب و ترکیب می‌شوند تا خوراکی‌های بی‌نظیر خلق کنند. ما از بسیاری از ادویه‌ها در خورش‌ها استفاده می‌کنیم اما کدام ادویه به کار کدام خورشت می‌آید؟ از ادویه‌هایی خواهیم گفت که کاربر