شنبه / ۴ مرداد / ۱۴۰۴ - 26 July, 2025
 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۴/۰۳/۰۸

طرز تهیه “سوفله بادمجان” با سس سفید و نکات طبخ

طرز تهیه “سوفله بادمجان” با سس سفید و نکات طبخ
آخرین خبر/ “سوفله بادمجان” یک پیشنهاد مناسب و لذیذ است که می توانید به عنوان پیش غذا از آن استفاده کنید. مواد لازم برای سوفله بادمجان پیاز  1 عدد درشت پنیر پیتزای رنده شده  100 گرم رب گوجه فرنگی  1 تا 2 ق س نمک و فلفل و زردچوبه  به میزان لازم روغن مایع سرخ کردنی به مقدار کافی بازار مواد لازم برای