پنجشنبه / ۹ مرداد / ۱۴۰۴ - 31 July, 2025
 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۴/۰۲/۰۳

خورش چغاله بادوم؛ طعم بهار در یک قاشق

خورش چغاله بادوم؛ طعم بهار در یک قاشق
تبیان/ چغاله بادام منبع غنی از آنتی‌اکسیدان‌های طبیعی ست. چغاله را در مراحل پایانی به خورش اضافه کنید که خواص و ظاهر و طعمش حفظ شود. مواد لازم برای ۴ نفر: گوشت گوسفندی یا گوساله: ۳۰۰ گرم چغاله بادام: ۳۰۰ گرم سبزی (نعناع و جعفری) : ۳۵۰ گرم (نسبت ۱ به ۳ — یعنی نعناع کمتر از جعفری باشد) پیاز: ۱ عدد بزر