چهارشنبه / ۱ مرداد / ۱۴۰۴ - 23 July, 2025
 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۴/۰۳/۰۸

جلوگیری از ابتلا به آلزایمر با مصرف این روغن

جلوگیری از ابتلا به آلزایمر با مصرف این روغن
ایسنا/ روغن ماهی یا همان عصاره چربی ماهی سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ از جمله ایکوزاپنتائوئیک اسید(EPA) و اسید داکوساگزنئوئیک (DHA)است. این اسیدهای چرب ضروری فقط در غذاهای دریایی و یا مکمل‌های غذایی آنها وجود دارند. این نکته ثابت شده که اسیدهای چرب امگا ۳ موجود در روغن ماهی برای سلامت چشم، مغز و قلب