دوشنبه / ۶ مرداد / ۱۴۰۴ - 28 July, 2025
 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۴/۰۱/۲۰

طرز تهیه کشک و بادمجان؛ غذای سنتی و اصیل

طرز تهیه کشک و بادمجان؛ غذای سنتی و اصیل
بازرگام/ کشک و بادمجان یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایرانی است که با ترکیبی از بادمجان سرخ‌شده، کشک، گردو و ادویه‌های معطر تهیه می‌شود. این غذای خوش‌طعم و مغذی، گزینه‌ای عالی برای پذیرایی و دورهمی‌هاست و با طرز تهیه‌ای ساده می‌توانید آن را در خانه آماده کنید و از طعم اصیل آن لذت ببرید. مواد لازم مقدار